Praktijkregels

 

Afzeggen en bereikbaarheid
 
Indien u niet in staat bent een eenmaal gemaakte afspraak na te komen of een afspraak vergeet, dan wordt het consulttarief voor 50 % bij u in rekening gebracht, tenzij u minimaal 24 uur van te voren heeft afgezegd (kan ook in de voice-mail in gesproken worden). Deze kosten worden niet door de verzekeringsmaatschappij. 
 
Het telefonisch spreekuur is maandag, dinsdag, woensdag, en donderdag van 12.30 uur tot 13.00 uur. Op telnr. 06-55120263. Buiten het telefonisch spreekuur zijn we niet altijd goed bereikbaar. U kunt dan bellen met 015–2141062 en een bericht in de voice-mail inspreken. 
 
In geval van crisis, kunt u buiten kantooruren contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost (015-2511930).
 
Protocol omgaan met digitale gegevens
 
Omdat veel informatie tegenwoordig digitaal aangeleverd wordt, heeft de praktijk een protocol t.a.v. het omgaan met digitale gegevens opgesteld.
Ook de overheid heeft zich in het kader van de digitalisering gebogen over de bescherming van persoonsgegevens en sinds januari 2016 is de wet op datalekken in werking getreden.

In dit kader willen we ons mailadres alleen openstellen voor zakelijke informatie-uitwisseling. Belangrijke inhoudelijke gegevens kunt u meenemen naar het (intake-) gesprek of u maakt met de behandelaar een afspraak over hoe u via de mail wel beveiligd informatie uit kunt wisselen. Niet beveiligde inhoudelijke informatie zal meteen van het mail-account verwijderd worden.

Inloggen
adviesbureauwinkler.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!