Even voorstellen

Helma Winkler

 
Helma Winkler is orthopedagoog, GZ- psycholoog en eerstelijnspsycholoog, afgestudeerd aan de Universiteit in Leiden. Zij heeft jarenlange ervaring met behandeling en diagnostiek. Eerst als orthopedagoog met kinderen en jongeren, en later als eerstelijnspsycholoog ook met volwassenen. Zij heeft uitgebreide ervaring met leerproblematiek door haar vorige werkkringen (onderwijsbegeleidingsdienst en speciaal onderwijs). Ook heeft zij uitgebreide ervaring met kinderen met gedragsproblemen en ontwikkelingsstoornissen. Ook met kinderen die een traumatische jeugd gehad hebben en kinderen die niet bij hun eigen ouders kunnen wonen en zodoende in een pleeggezin of adoptiegezin opgroeien.
 

 

Registratie:

Helma Winkler is geregistreerd bij:
Het BIG-register (overheidsregistratie) onder nummer: 39049132025.
Psycholoog NIP en lid van NVO, NIP en LVVP.

 

 
 

Hanny Nijhof

 
Hanny Nijhof is een vrijgevestigde psycholoog, afgestudeerd aan de Universiteit in Leiden.
Zij heeft veel ervaring met diagnostiek bij kinderen, jeugdigen en volwassenen, dit betreft zowel intelligentieonderzoek als persoonlijkheidsonderzoek. 
Daarnaast behandelt zij adolescenten en volwassenen. Vanuit diverse werkvelden heeft zij veel ervaring met forensische diagnostiek en onderzoek en advies bij (dreigend) schoolverzuim.
 
Registratie:
Hanny Nijhof is:
Psycholoog NIP
Diagnostisch bevoegd

 


 

Inloggen
adviesbureauwinkler.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!