Even voorstellen

Helma Winkler

 
Helma Winkler is orthopedagoog, GZ- psycholoog en eerstelijnspsycholoog, afgestudeerd aan de Universiteit in Leiden. Zij heeft jarenlange ervaring met behandeling en diagnostiek. Eerst als orthopedagoog met kinderen en jongeren, en later als eerstelijnspsycholoog ook met volwassenen. Zij heeft uitgebreide ervaring met leerproblematiek door haar vorige werkkringen (onderwijsbegeleidingsdienst en speciaal onderwijs). Ook heeft zij uitgebreide ervaring met kinderen met gedragsproblemen en ontwikkelingsstoornissen. Ook met kinderen die een traumatische jeugd gehad hebben en kinderen die niet bij hun eigen ouders kunnen wonen en zodoende in een pleeggezin of adoptiegezin opgroeien.
 

 

Registratie:

Helma Winkler is geregistreerd bij:
Het BIG-register (overheidsregistratie) onder nummer: 39049132025.
Psycholoog NIP en lid van NVO, NIP en LVVP.

Marike van der Kramer

 
Marike van der Kramer - de Vries is speltherapeute. Zij is gespecialiseerd in het werken met kinderen van 4 tot 12 jaar. Marike heeft ruim 20 jaar met veel plezier gewerkt in het onderwijs. Eerst als groepsleerkracht en later als remedial teacher en intern begeleider, waarbij de zorg voor kinderen centraal stond.
 
In 2003 voltooide zij de post-HBO opleiding voor speltherapie in Utrecht. Sindsdien werkt zij als vrijgevestigde en geregistreerd speltherapeute, in samenwerking met o.a. de praktijk Winkler en een ESM school (kinderen met communicatieve beperkingen) De Voorde in Rijswijk en Zoetermeer.
 
Marike heeft, naast de R.T. - en de Speciaal Onderwijsopleiding aan het Seminarium voor Orthopedagogiek, ook een creatieve handvaardigheidsopleiding gevolgd, waardoor er ruime aandacht voor expressiemogelijkheden in de speltherapie mogelijk is. Na afronding van de basiscursus Symbooldrama, in 2009, maakt zij in de therapie ook gebruik van de dagdroomtherapie.
 
Vanaf 1 oktober 2011 heeft zij ook haar eigen praktijkruimte. Meer informatie daarover vindt u op haar website
Op de website vindt u ook uitgebreide informatie over wat speltherapie inhoudt.
 
 
Registratie:
Marike van der Kramer is geregistreerd bij: 
de beroepsvereniging voor speltherapeuten NVVS nr. S-13063;
de RBNG - nr. 209051R. Lid van de vereniging voor vaktherapeuten (FVB) nr.109237

Hanny Nijhof

 
Hanny Nijhof is een vrijgevestigde psycholoog, afgestudeerd aan de Universiteit in Leiden.
Zij heeft veel ervaring met diagnostiek bij kinderen, jeugdigen en volwassenen, dit betreft zowel intelligentieonderzoek als persoonlijkheidsonderzoek. 
Daarnaast behandelt zij pubers, adolescenten en volwassenen. Vanuit diverse werkvelden heeft zij veel ervaring met forensische diagnostiek en onderzoek en advies bij (dreigend) schoolverzuim.
 
Registratie:
Hanny Nijhof is:
Psycholoog NIP
Diagnostisch bevoegd

 


 

Inloggen
adviesbureauwinkler.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!